certificeringen

 

Certificering door onafhankelijke instanties geeft u als opdrachtgever de zekerheid dat de kwaliteit van onze processen gewaarborgd is.

De Beoordelingsrichtlijn Veilig en Milieukundig Slopen is dé certificering voor professionele sloopaannemers. Wij beschikken over het BRL SVMS-007 certificaat.

certificaat_SVMS007_vissers sloopwerken.pdf

 

De Veiligheids Checklist Aannemers is bedoeld voor bedrijven die risicovolle werkzaamheden uitvoeren in een risicovolle omgeving. Wij hebben VCA 2017/6.0.

 

VCA Certificering Vissers Oosterhout.pdf

   

Met onze ISO 9001:2015 certificering tonen wij aan dat we voldoen aan de internationale eisen op het gebied van kwaliteitsmanagement. 

 

ISO9001 certificering Vissers Oosterhout.pdf

Met het Procescertificaat Asbestverwijdering maken we aantoonbaar te voldoen aan de eisen in het asbestverwijdering certificaat en asbest in risicoklasse 1, 2 & 2a mogen verwijderen. Dit werkveldspecifieke certificatieschema is verplicht voor alle bedrijven die zich bezighouden met asbestsanering.

procescertificaat Normec Asbest.pdf

 

De CO2-Prestatieladder helpt bedrijven bij het verkleinen van de CO2-footprint. Dat wij in het bezit zijn van dit het CO2 Bewust Certificaat-3 toont aan dat wij CO2-reductie uiterst serieus nemen. 

23709-7 Certificaat CO2 PDF2.PDF